Om RTF

 
Information om roadtripfishing.se
 
Jag heter Per-Anders Andersson är fritidsfiskare och kommer från Gällivare men flyttade ner till Stockholm hösten 2001 det var svårt att få jobb i Gällivare då tänkte jag börja studera men började jobba istället samma höst.
Jag började arbeta med hemsidan när  jag satt hemma framför datorn  hösten 2010. Jag höll på att överföra foton från mobil och digitalkameran till datorn efter en bra fiskehelg då jag fångade 3stycken finna regnbågar ville jag visa alla jag känner fångsten. Men börja skicka bilder med mobilen kändes som struligt och slöseri med tid.
Hitta en grattis hemsida sajt är en bra början tänkte jag då kan alla se bilderna där. Då kan alla gå ut när som helst och se när det har kommit nya fotografier. Efter ett tag så var jag tvungen att köpa mer utrymme det blir en hel del foto efter varje fiske resa.
 Jag åker från Stockholm till Karlskoga för att fiska regnbåge på helgerna. Jag börjar fiska i maj fram till slutet av september och ibland kan jag även fiska några helger i oktober.
 På somrarna så åker jag upp till lappland för att träffa familjen och vänner som bor kvar där då blir det alltid några dagar fiske vi fiskar abborre, sik och gädda. Åker vi ut till byarna och fiskar händer att vi tar en tur upp till fjälls och fiskar.
 Tack vare fisket har jag träffat mycket folk som har gett mig bra tips och inspiration.
Det är skön känsla att få packa ryggräcken och åka ut tidigt på morgonen till en sjö sitta ner, koka kaffe, prata med vän och sen börja fiska.Ta fram röklådan röka en fisk på plats är inte helt fel eller köpa med sig några korvar att grilla se när solen går ned eller upp då är livet som bäst.
Jag vill med hemsidan få folk att bli intresserad av fiske och komma ut i naturen det är ett bra sätt att lära känna nya människor.  Det går att köpa billiga startpacket ett tips är att gå till en sportfiskebutik där finns det kunnig personal som kan hjälpa dig.
 
 
 

 Publicerad:

2013-09-24

Länkar:

  1. Följ roadtripfishing.se  på Instagram  
  2. Johan Broman
  3. Svenska Fiskefilm  
  4. Sportfiskekortets Stockholm 
  5. Myran Sverige  
  6. Kilsbergen sportfiske 
  7. Judarskogens naturreservat 
  8. Storsjöfallet 
  9. Fiskejournalen 
  10. Lars Monsen 

Gratis hemsida med N.nu

Andra N.nu hemsidor

mini-loga-fiske.jpg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
http://www.google.com/analytics/